• Φινλανδικά Nielsen στη Δανία
  Προϊόντα έχετε ένα συμπαθητικό σχέδιο και ανταγωνιστική τιμή, το συμπαθώ πάρα πολύ, θα σας δώσω περισσότερες διαταγές στο μέλλον!
 • Jessica Laux στη Γερμανία
  Είναι η ευχαρίστησή μου να κάνω επιχειρήσεις με τη Co. ΕΠΕ τεχνολογίας Shenzhen Sinomatic, κάνουν πάντα το καλύτερο για μας.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Manfrid Lee
Τηλεφωνικό νούμερο : +8615813856042
WhatsApp : +8615813856042

Το Shenzhen Κίνα μηχανοποίησε την πίσω πλήρη πύλη περιστροφικών πυλών ύψους αντι-συρσίματος και αντι-περασμάτων ανοξείδωτου 316

Τόπος καταγωγής Shenzhen, Κίνα.
Μάρκα SINOMATIC
Πιστοποίηση CE/ ISO
Αριθμό μοντέλου Sn-FHT02
Ποσότητα παραγγελίας min Διαταγή δειγμάτων αποδεκτή
Τιμή US$2,000 ~ US$3,000
Συσκευασία λεπτομέρειες Χαρτοκιβώτιο/κιβώτιο/παλέτα κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης 5-10 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή λαμβανόμενη
Όροι πληρωμής T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 3,00pcs το μήνα
Λεπτομέρειες
Υλικό κατοικίας 304/316 ανοξείδωτο/ήπιος χάλυβας Μετάβαση Περίπου 600mm
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα Με το θόλο στεγών ΜΕΓΕΘΟΣ 2300x1450x2300mm
Συσκευασία κιβώτιο κοντραπλακέ Αποστολή από τη θάλασσα, αέρας, έδαφος
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Το Shenzhen Κίνα μηχανοποίησε την πίσω πλήρη πύλη περιστροφικών πυλών ύψους αντι-συρσίματος και αντι-περασμάτων ανοξείδωτου 316

 

Περιγραφή προϊόντων

 

Η πλήρης περιστροφική πύλη ύψους σχεδιάζεται με μοναδικό, ισχυρό, και ανθεκτικό μηχανικό για να παρέχει τον ανεπίβλεπτο έλεγχο προσπέλασης για το γραφείο ή την οικοδόμηση που πραγματοποιεί τον ευφυείς για τους πεζούς έλεγχο και τη διαχείριση.

 

Η αδιαπέραστη κατασκευή αποβάλλει οποιαδήποτε αναρμόδια πρόσβαση στις περιορισμένες περιοχές. Για να κερδίσει την εξουσιοδοτημένη μετάβαση μέσω της περιστροφικής πύλης, ο χρήστης πρέπει να παρουσιάσει μια έγκυρη κάρτα για το σύστημα ελέγχου προσπέλασης. Επάνω στην παρουσίαση της έγκυρης κάρτας. Η περιστροφική πύλη θα ξεκλειδώσει και θα επιτρέψει στο χρήστη για να περάσει μέσω της κατεύθυνσης ζητούμενης. Και η περιστροφική πύλη μπορεί επίσης να λειτουργήσει με το κουμπί ώθησης, το δακτυλικό αποτύπωμα και το σύστημα ελέγχου προσπέλασης αναγνώρισης προσώπου. Η πλήρης περιστροφική πύλη ύψους σχεδιάζεται με μοναδικό, ισχυρό, και ανθεκτικό μηχανικό για να παρέχει τον ανεπίβλεπτο έλεγχο προσπέλασης για το γραφείο ή την οικοδόμηση που πραγματοποιεί τον ευφυείς για τους πεζούς έλεγχο και τη διαχείριση.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα πλεονεκτήματος

 • Περιστροφική πύλη πλήρης-ύψους για την εσωτερική και υπαίθρια χρήση
 • Διαθέσιμος στις ενιαίες, διπλές και διπλές διαμορφώσεις σχεδιαγράμματος ενδασφάλισης με το θόλο στεγών.
 • Υψηλό φυσικό εμπόδιο Security.Effective κατάλληλο για τα στάδια και τις περιοχές υψηλού κινδύνου
 • Αποτρέψτε τις σειρές αναμονής. Χορηγήστε τη γρήγορη και αποδοτική πρόσβαση για τους εξουσιοδοτημένους ανθρώπους
 • Στεγανός. Ανθεκτική κατασκευή κατάλληλη για την υπαίθρια χρήση στους παντός καιρού όρους
 • Τρόπος λειτουργίας. Η μετάβαση και σε μια ή τις δύο κατευθύνσεις ελέγχεται ηλεκτρονικά. Στη λήψη ενός σήματος από το σύστημα ελέγχου προσπέλασης ή τον τηλεχειρισμό, ο μηχανισμός ξεκλειδώνει και τα όπλα μπορούν να ωθηθούν για να περάσουν μέσω της πύλης στην εξουσιοδοτημένη κατεύθυνση.

 • Ανάρμοστη πρόληψη διέλευσης. Αποτρέπει δύο μεταβάσεις κάποτε, και εάν ένα αναρμόδιο πρόσωπο προσπαθεί να εισαγάγει από την αντίθετη κατεύθυνση, ο ενσωματωμένος μηχανισμός κλειδώματος σταματά οποιαδήποτε προσπάθεια να αντιστραφεί η περιστροφή.

 • Αντι-σύρσιμο και αντι-πέρασμα πίσω

Το Shenzhen Κίνα μηχανοποίησε την πίσω πλήρη πύλη περιστροφικών πυλών ύψους αντι-συρσίματος και αντι-περασμάτων ανοξείδωτου 316 0

Προδιαγραφές τεχνικών

 

Πρότυπο

Sn-FHT02

Μέγεθος
2300*1450*2300mm
Υλικό
ανοξείδωτο 304 1.2mm (oter υλικός προαιρετικός)
Πλάτος μεταβάσεων
Περίπου 600mm (εξατομικεύσιμος)
Κατεύθυνση μεταβάσεων
Ενιαίος directional/Bi-κατευθυντικός
Ποσοστό περασμάτων
30-35 άτομα/λεπτό
Λειτουργών χρόνος
δευτερόλεπτα 1
Εισαγωγή δύναμης
AC220V/110V, 50/60HZ
Τάση εργασίας
24V
Υγρασία εργασίας
30%~95%
Θερμοκρασία εργασίας
-40℃~+70℃
Εργασιακό περιβάλλον
Εσωτερικός/υπαίθριος
Διεπαφή επικοινωνίας
Ξηρά επαφή
Ζωή υπηρεσιών
>5 εκατομμύρες κύκλοι

 

Κύρια λειτουργία και χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

1. Αδιάβροχη κατοικία, αντιδιαβρωτικός σίδηρος επιστρώματος, ανοξείδωτο 304 ή 316.

 

2. Η μηχανική μονάδα κίνησης με το μηχανισμό κλειδώματος σωληνοειδών αποβάλλει τη χρήση του ακριβού ηλεκτρικού κινητήρα και μειώνει το κόστος συντήρησης.

 

3. Εάν ο βραχίονας περιστράφηκε περισσότερο από κατά το ήμισυ, αυτόματος-θα περιστραφεί στην επόμενη μη απασχόλησης θέση. Εάν ο βραχίονας περιστράφηκε λιγότερο από κατά το ήμισυ, αυτόματος-θα περιστραφεί πίσω στην τρέχουσα μη απασχόλησης θέση.

 

4. Χτισμένος διευθετήσιμο tensioner για να ελέγξει τη δύναμη περιστροφής που ελαχιστοποιεί πέρα από την περιστροφή. Η ανάγκη βραχιόνων ακριβώς να ωθηθεί ελαφριά για να περιστραφεί επομένως ακόμα και ηλικιωμένος ή τα παιδιά είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει την περιστροφική πύλη.

 

5. Η περιστροφική πύλη μπορεί να διαμορφωθεί για να είναι αμφίδρομη ή ομοιοκατευθυνόμενη. Η κατοικία είναι κλειδωμένη με το ειδικό κλειδί για να αποφύγει.

 

6. Η καινοτόμος και μοναδική τοποθετώντας επιφάνεια εξασφαλίζει απλή και κατάλληλη εγκατάσταση για το σύστημα ένταξης.

 

7. Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε με την ποικιλία των συσκευών ελέγχου προσπέλασης: Αναγνώστες καρτών ολοκληρωμένου κυκλώματος/ταυτότητας, ανιχνευτής γραμμωτών κωδίκων, δακτυλικά αποτυπώματα, κ.λπ. (ελεγκτής πρόσβασης που απαιτείται)

 

8. Αυτόματη λειτουργία αναστοιχειοθέτησης. Εάν αποτύχει ο χρήστης να περάσει μέσα στον ορισμένο χρόνο (ο χρόνος προεπιλογής είναι 5 δευτερόλεπτα), το σύστημα θα ακυρώσει την αρχή του τρέχοντος χρήστη αυτόματα.

 

9. Ο μηχανισμός είναι εξοπλισμένος με μια αυτόματη ρυθμισμένη υδραυλική συσκευή απομονωτών. Δεν υπάρχει κανένας θόρυβος και αντίκτυπος κατά την τρέξιμο.

 

Συνιστώμενα προϊόντα