• Φινλανδικά Nielsen στη Δανία
    Προϊόντα έχετε ένα συμπαθητικό σχέδιο και ανταγωνιστική τιμή, το συμπαθώ πάρα πολύ, θα σας δώσω περισσότερες διαταγές στο μέλλον!
  • Jessica Laux στη Γερμανία
    Είναι η ευχαρίστησή μου να κάνω επιχειρήσεις με τη Co. ΕΠΕ τεχνολογίας Shenzhen Sinomatic, κάνουν πάντα το καλύτερο για μας.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Manfrid Lee
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15813856042
WhatsApp : +8615813856042

Αυτόματος τύπος μαχαιριών εμποδίων ακίδων αντι χάλυβα αντίκτυπου 2s A3

Τόπος καταγωγής Shenzhen, Κίνα
Μάρκα SINOMATIC
Πιστοποίηση CE/ ISO
Αριθμό μοντέλου Sn-TK01
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες χαρτοκιβώτιο/ξύλινος
Χρόνος παράδοσης 5-7 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή λαμβανόμενη
Όροι πληρωμής T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 3,00 PC το μήνα
Λεπτομέρειες
Έλεγχος συστημάτων 220V ηλεκτρική κίνηση Γενικό υλικό A3 χάλυβας
Χρώμα μαύρος/κίτρινος, πράσινος/κίτρινος Χρόνος ανόδου/πτώση 1-2s
Βάρος Περίπου 90Kg/m για το standardard Πάχος ακίδων 10mm
Υψηλό φως

A3 αυτόματο εμπόδιο ακίδων χάλυβα

,

2s αυτόματο εμπόδιο ακίδων

,

Ηλεκτρομηχανικός δολοφόνος ελαστικών αυτοκινήτου χάλυβα

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Σπασμένος ηλεκτρικός ενσωματωμένος μαθαίνοντας δολοφόνος ελαστικών αυτοκινήτου συσκευών τηλεχειρισμού κώδικα αντι-αντίκτυπου μαχαίρι-τύπων αυτοκίνητο

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΟ
αξία
Θέση προέλευσης
Κίνα
Εμπορικό σήμα
SINOMATIC
Υλικό
A3 χάλυβας άνθρακα SS304 προαιρετικός
Επίπεδο προστασίας
IP68
Τρόπος κίνησης
ηλεκτρικός
Δύναμη παραγωγής
200W
Ταχύτητα ανύψωσης
1-2s
Τεχνολογία επιφάνειας
Πολυστρωματική αντισηπτική επεξεργασία επιφάνειας χρωμάτων
Πάχος επιτροπής
20mm
Ύψος αγκαθιών μαχαιριών
150mm
Αντίσταση πίεσης
80T
Μήκος
6 μέτρα (εξατομικεύσιμα)

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Ο ηλεκτρομηχανικός δολοφόνος ελαστικών αυτοκινήτου είναι ένα από τα υψηλότερα συστήματα ελέγχου προσπέλασης οχημάτων ασφάλειας στα οποία ένα όχημα χωρίς άδεια δεν μπορεί να εισαχθεί. Τα ελαστικά αυτοκινήτου οι διασπάσεις οχημάτων ανοικτές αμέσως, επομένως το όχημα κινεί μόνο μερικούς περισσότερους μετρητές και σταματούν. Τα σαγόνια του δολοφόνου ροδών κινούν όλα από κοινού. Η μονάδα κίνησης τοποθετείται σε ένα τέλος του δολοφόνου ροδών, στέκεται επάνω από το επίγειο επίπεδο και είναι μια πλήρης συνέλευση με το σώμα. Κατά αυτόν τον τρόπο, και η ομαλή μετάδοση της κίνησης και η ελάχιστη επίδραση των εξωτερικών παραγόντων επιτυγχάνονται.

 

SINOMATIC οι ηλεκτρομηχανικοί δολοφόνοι ελαστικών αυτοκινήτου ελέγχονται από ένα PLC. Η ανοικτή/στενή λειτουργία μπορεί να επιτευχθεί από κάθε είδος αναγνωστών καρτών, βιομετρικών αναγνωστών όπως το δακτυλικό αποτύπωμα κ.λπ., το ραδιο on/off διακόπτη ελέγχου ή το βασικό διακόπτη κ.λπ. Εκτός αυτού, τα εξαρτήματα ασφάλειας όπως τους ανιχνευτές βρόχων, τα φωτοκύτταρα, τους ηλεκτρικό φακούς ή το κόκκινο/το πράσινο φως μπορούν να ενσωματωθούν στην ηλεκτρονική ελέγχου πολύ εύκολα. Ο εξοπλισμός χρονικής καθυστέρησης του δολοφόνου ροδών μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 0-60 δευτερολέπτων.

 

Ο ελαστικό αυτοκινήτου-δολοφόνος αποτελείται από το χάλυβα A3 και τη λεπίδα χάλυβα (η μορφή μοιάζει με την πρόσκρουση ταχύτητας). Υιοθετεί τη μηχανική και ηλεκτρική συσκευή τηλεχειρισμού ολοκλήρωσης, που χρησιμοποιείται εύκολα, ασφαλής και αξιόπιστος. Είναι προηγμένος εξοπλισμός απαγορευμένα στα παρεμπόδιση οχήματα και τα τρομοκρατικά οχήματα.

 

Όταν η παρεμπόδιση απαιτείται, πιέστε το επάνω κουμπί στον τηλεχειρισμό, κατόπιν η λεπίδα χάλυβα θα αυξηθεί επάνω αμέσως. Εάν τη δύναμη οχημάτων κατευθείαν, τα ελαστικά αυτοκινήτου θα τρυπηθεί και θα ξεφουσκώσουν. Όταν η λεπίδα χάλυβα μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει τη ρόδα και αναγκασμένος για να σταματήσει.

Όταν ο στόχος παρεμπόδισης τελειώνει, πιέστε το κάτω κουμπί, η λεπίδα θα αποσύρει πίσω στο περίβλημα και την εφεδρεία.

 

Αυτόματος τύπος μαχαιριών εμποδίων ακίδων αντι χάλυβα αντίκτυπου 2s A3 0

 

 

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

1. Αρκετά και γρήγορα

2. Η στερεά και ανεκτή δομή, η μεγαλύτερη ικανότητα κυκλοφορίας είναι μέχρι 60t

3. Το σύστημα είναι ασφαλές, αξιόπιστο και σταθερό

4. Αποδώστε ακριβώς και λειτουργήστε σταθερά, καθιστώντας το εμπόδιο χαμηλού θορύβου

5. Το εργασιακό περιβάλλον είναι -40° Γ σε +70° Γ

6. Χαμηλό ποσοστό προβλήματος, υψηλή αξιοπιστία, μακράς διαρκείας κύκλος,

7. Η εύκολη συντήρηση, και το ποσοστό είναι χαμηλές

8. Μπορέστε να συνδυάσετε με άλλο εξοπλισμό ελέγχου κάνοντας το εμπόδιο τον αυτόματο έλεγχο

9. Σε περίπτωση ηλεκτρικής αποτυχίας ή προβλήματος, το κινητό εμπόδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το χέρι για να επιστρέψει στην οριζόντια θέση, που κατασκευάζει τα αυτοκίνητα να περάσουν ομαλό

 

 

Το σύστημα δολοφόνων ελαστικών αυτοκινήτου αποτελείται:

 

Το σύστημα δολοφόνων ελαστικών αυτοκινήτου αποτελείται από ένα κύριο πλαίσιο, έναν ηλεκτρικό σταθμό μετάδοσης και ένα ηλεκτρικό κιβώτιο ελέγχου.

  • Κύριο πλαίσιο: κυρίως περιλάβετε το χάλυβα A3, τη λεπίδα χάλυβα, τη βάση και τον άξονα κίνησης. Το σύνολο είναι δομή χάλυβα, υιοθετεί το πιάτο χάλυβα άνθρακα ΜΒ A3 και τη συγκόλληση χάλυβα καναλιών με την υψηλής αντοχής μεταφέρουσα ικανότητα και την εναντίον της σύγκρουσης ικανότητα Εσωτερικό σώμα χωρίς τις ηλεκτρικές συσκευές και τοποθετήσεις γραμμών, το οποίο είναι αδιάβροχο και ασφαλές. Η συσκευή τοποθετείται driveway ή οριζόμενη τη θέση στην κυκλοφορία οχημάτων ορίου.
  • Ο ηλεκτρικός σταθμός μετάδοσης: κυρίως περιλάβετε τη μηχανή, το κιβώτιο εργαλείων, το διακόπτη ορίου, τον οπτικό άξονα, τα ρουλεμάν, τα πλήρη μετάδοσης τμήματα βάσεων και μιας. Εσωτερική δομή κανένα εργαλείο, καμία περιστρεφόμενη ζώνη, κανένας συντήρηση, σταθερότερος και πιό μακροχρόνιος ανελκυστήρας. Είναι η πηγή ισχύος του συστήματος δολοφόνων ελαστικών αυτοκινήτου, που τοποθετείται στην πλευρά του κύριου πλαισίου. Όταν η διακοπή λειτουργίας, μπορεί να ρίξει κάτω ή να ανυψώσει επάνω τη λεπίδα χάλυβα με το χέρι.
  • Ηλεκτρικό μέρος ελέγχου: κυρίως περιλάβετε τον πίνακα ελέγχου, το μετασχηματιστή, τους ηλεκτρονόμους, τη μεγάλης απόστασης συσκευή τηλεχειρισμού και τη συσκευή ελέγχου καλωδίων.
Συνιστώμενα προϊόντα